tala fou

Polokalama Pulea Malosi i talosaga mai fafo

Ta'uta'ua fa'ameamea fa'apolokalame fa'ato'aga, TR Solids Control na fa'ailoa mai o lana faiga fa'atonu sili ona maualuga ua fa'atau atu i maketi fa'avaomalo.O lenei atinae e le o se mea e ofo ai, ona o le tautinoga a le kamupani i le tulaga lelei ua aloaia faavaomalo ina ua uma ona maua le ISO9001 quality system certification.

mea faigaluega fa'atonutonu malo
E fa'aogaina meafaigaluega e fa'atonutonu ai mea malō e aveese ai mea malō e pei o tipi i le sua sua.O lenei faiga e taua tele i le gaosiga o suauu ma kesi ma e taua tele ina ia mautinoa o loʻo sologa lelei le faagasologa o le viliina.O le TR Solids Control sa taulamua i le atina'eina o tekonolosi fa'apitoa i lenei matata.O le kamupani e faʻapitoa i le mamanu ma le gaosiga o le faʻaogaina o meaʻai,vili faiga fa'aleaogaina o otaotama meafaigaluega e tuueseese ai palapala.
O le auina atu i fafo o le TR Solids Control solids system control o se tulaga taua tele mo le kamupani, toe faʻamaonia lana tautinoga e faʻalautele lona auai i le maketi o le lalolagi.Na faamalamalama mai e Mr. Wu, Pule Sili o le kamupani, o le auina atu i fafo o le solids control system o le faʻamalamalamaina lea o tausaga o suʻesuʻega ma atinaʻe a le kamupani, lea e faʻatusalia ai le tuʻufaʻatasia o le kamupani i mea fou ma le lelei.

fa'alu palapala mo le viliina
TR Solids Control's solids control systems ua mamanuina e maua ai le fa'atinoga fa'apitoa ma le fa'amaoni.O lo'o tu'ufa'atasia ai tekonolosi fa'apitoa, e pei ofa'alu palapalamavacuum degassers, mo le faʻaleleia atili o le faʻaogaina, faʻapitoa mo le tele o faʻaoga.Polokalama fa'atonugaua faʻataʻitaʻiina foi ma faʻamaonia e faʻamautinoa ai le tausisia o tulaga maualuga o alamanuia.
Na faamalamalama atili e Mr. Wu o le manuia o le auina atu i fafo o le faiga o le pulea o solids ua faamaonia ai le tauia o tupe teu faafaigaluega a le TR Solids Control.O le taula'i atu pea o le kamupani i mea fou ua mafai ai ona gaosia meafaigaluega e lelei ma fa'alelei le si'osi'omaga.Na toe ta'ua e le Pule Sili le tautinoga a TR Solids Control i le atina'eina o fofo fou i nisi o lu'itau sili ona faigata a le alamanuia.
O le auina atu i fafo o le TR Solids Control's solids control systems o le a i ai se aafiaga tele i pisinisi faava o malo suauu ma kesi.O le maualuga ma le faʻamaoni o le faiga e ono mafua ai le faʻateleina o manaʻoga aʻo taumafai le tele o kamupani e faʻaleleia a latou galuega vili.E le gata i lea, o le auina atu i fafo o le faiga o loʻo faʻamoemoe e faʻamalosia ai le faʻamatalaga a TR Solids Control ma faʻateleina lona sea maketi.

faiga e pulea ai le palapala palapala
I le faaiuga, o le auina atu i fafo o le TR Solids Control's state-of-the-art solids control systems o se atinaʻe taua ma faʻaalia ai le tautinoga a le kamupani i le lelei ma le faʻafouina.O le lelei ma le fa'amaoni o le faiga o le a mautinoa lava le fa'aleleia atili o galuega viliina i totonu o le alamanuia, fa'ateleina le gaosiga ma fa'aitiitia tau.O le fa'aauauina pea o tupe a le TR Solids Control i su'esu'ega ma atina'e o le a mautinoa lava e ta'ita'i atu ai i ni fofo fou i nisi o lu'itau sili ona faigata o lo'o feagai ma le alamanuia.


Taimi meli: Mati-29-2023
s